Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst kicsontozom, csíkokra vágom , majd a csíkokat kettő vagy három darabba vágom. A lényeg, hogy ne legyenek hosszabbak mint a tészta.
Egy edénybe teszem a húst, rászórom a fűszereket, és jó alaposan összekeverem.
Felforrósítom az olajat egy edényben , és a fűszeres húst megpirítom rajta. 15 perc pirítás, és állandó keverés mellett kész is.Leveszem a tűzről, belekeverem a tejfölt, majd hozzáadom a leszűrt tésztát.Alaposan összekeverem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
csordasne
2013.12.09 18:03
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst kicsontozom, csíkokat kettő, edénybe teszem, fűszeres húst, leszűrt tésztát, Felforrósítom, összekeverem, összekeverem, kicsontozom, ételízesítő, belekeverem, sertéstarja, granulátum, fűszereket, megpirítom, hosszabbak, hozzáadom, fokhagyma, fűszeres, tejfölös, csíkokra, csíkokat, evőkanál, edényben, legyenek, Farfelle, rászórom, farfalle, alaposan, pirított, Leveszem, farfalle tészta, Rama margarin, szelet sertéstarja, kiskanál őrölt bors, kiskanál őrölt kömény, kiskanál ételízesítő, evőkanál tejföl 20%-os, evőkanál olaj,
|
|
|
|
|